Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scope Connection Problems
#4
Hi,

This may be helpful, but in order to help further, please follow the steps I outlined in my previous message and report back. Here is what I suspect: the ASCOM settings are not stored for a given telescope, they are stored separately for each ASCOM client, E.g. SkyTools 3 and SkyTools 4. Only if you have carefully set everything up the same in ST4 as in ST3 can we assume things will work the same.

Thanks,
Greg
Clear skies,
Greg

SkyTools Developer
Reply


Messages In This Thread
Scope Connection Problems - by Nemesis@3319 - 2019-01-03, 09:22 PM
RE: Scope Connection Problems - by theskyhound - 2019-01-03, 10:37 PM
RE: Scope Connection Problems - by Nemesis@3319 - 2019-01-04, 10:55 PM
RE: Scope Connection Problems - by theskyhound - 2019-01-05, 02:53 AM
RE: Scope Connection Problems - by Nemesis@3319 - 2019-01-05, 09:12 PM
RE: Scope Connection Problems - by theskyhound - 2019-01-05, 09:46 PM
RE: Scope Connection Problems - by Nemesis@3319 - 2019-01-06, 09:06 PM
RE: Scope Connection Problems - by theskyhound - 2019-01-06, 09:32 PM
RE: Scope Connection Problems - by Nemesis@3319 - 2019-01-09, 12:51 AM
RE: Scope Connection Problems - by Nemesis@3319 - 2019-01-07, 12:24 AM
RE: Scope Connection Problems - by theskyhound - 2019-01-07, 04:44 PM
RE: Scope Connection Problems - by Nemesis@3319 - 2019-01-08, 04:27 AM
RE: Scope Connection Problems - by theskyhound - 2019-01-08, 05:49 PM
RE: Scope Connection Problems - by theskyhound - 2019-01-09, 12:53 AM
RE: Scope Connection Problems - by Nemesis@3319 - 2019-01-09, 08:02 PM
RE: Scope Connection Problems - by theskyhound - 2019-01-09, 08:10 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)